Web Música Global
Web Música Global
Català
Español
Buscador
Música Global Tienda

Moments

sound six
Itunes Tienda
  • Enviar por Email
  • Imprimir la página
  • Guarda en Pdf
Tanca
Tienes que estar registrado para ver este contenido

Sound Six


Moments

2017
CD - POP

Noelia, Carol, Mar, Alba, Joana i Marta. Nosaltres som les SOUND SIX, 6 dones, 6 veus i 6 estils amb un sol batec musical disposades a fer vibrar amb la nostra música.

L'estiu del 2016 ens vam formar amb la inquietud d'experimentar amb la música, buscant un format innovador, interessant, jugant amb harmonies i amb una posada en escena que ens fes connectar directament amb la música i el públic, un espectacle complet i atractiu.

Enmig d'aquest camí de creació musical vam participar al programa de TV3 Oh Happy Day i vam quedar segones classificades. Durant aquesta experiència vam poder continuar provant diferents registres musicals i vam descobrir les diferents cares de les SOUND SIX.

Ara, volem tornar-vos tot el suport que hem rebut durant el programa compartint la nostra música amb vosaltres i fent-vos emocionar i vibrar a cada concert. Us volem conèixer, sentir-vos a prop i establir una connexió directe amb vosaltres als nostres concerts, viatjar junts per emocions, sentiments, sensacions, i sortir tots més feliços.

Aquest disc és una mostra d'agraïment, perquè sense vosaltres nosaltres no seriem les SOUND SIX que som ara.

Però l'aventura no acabarà aquí. La pròxima parada és seguir experimentant musicalment per tal de fer-nos un lloc en el panorama musical del nostre país com a grup de música femení oferint temes propis inspirats en els diversos estils musicals que les SOUND SIX sentim nostres, el Pop, Rock, Jazz, Soul... Ens hi acompanyareu?

Discografía
sound six

Moments

CD - 2017

Itunes Tienda
Tracklist
1. Chained to the rhythm
2. Can't stop the feeling
3. If ain'tg got you
4. Els àngels
5. Ningú més que tu
6. No t'encantis
7. Break Free
8. NO
9. Hello
10. Bang! Bang!
11. Vestida de nit
12. Moments


Santa Eugènia, 21A 6è - 17005 Girona
Tel. +34 972 410388 - Fax. +34 972 212345
oficina@musicaglobal.com